Stiri de ultima ora

Plaza Centers vinde o cladire in centrul Bucurestiului pentru 1,1 MIL. euro

Plaza Centers vinde o cladire in centrul Bucurestiului pentru 1,1 MIL. euro
Economic
Vanzarea cladirii, situata intre bulevardul Lascar Catargiu si Calea Victoriei, face parte din strategia companiei de restructurare a activelor. In urma tranzactiei, 75% din suma va fi distribuita detinatorilor de obligatiuni ale companiei pana la finalul lunii septembrie.

Plaza Centers: profil de investitor

Cladirea de trei etaje, subsol si garaj a fost achizitionata de Plaza Centers in 2007 si are o arhitectura franceza. Aceasta a fost transformata in cladire de birouri, dupa o renovare completa, care a fost finalizata in 2005.

Plaza Centers, care a intrat in reorganizare judiciara in 2014, detine o participatie de 75% din proiectul Casa Radio, intr-un parteneriat semnat in 2006 cu Ministerul Dezvoltarii. Proiectul ar urma sa aiba o suprafata neta construita de 550.000 metri patrati, cu un centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 76.000 metri patrati, dar si spatii de birouri, hotel, apart-hotel si un centru de conferinte.

Omul care a facut cele mai tari afaceri imobiliare: cine este Ioannis Papalekas

Plaza Centers mai detine terenuri in Slatina, Iasi si Bucuresti, unde intentiona inainte de declansarea crizei sa dezvolte spatii de retail. Inceperea constructiei a fost amanata insa in repetate randuri, iar pentru acest an dezvoltatorul israelian isi propunea sa inceapa dezvoltarea proiectului din Timisoara si a unuia langa Ateneu, in Bucuresti.

In aceasta vara, Plaza Centers a vandut catre Dedeman si Lidl un teren de circa 46.000 de metri patrati in Iasi, cu o valoare estimata la 7,28 milioane de euro.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus