Stiri de ultima ora

PLAN: Festivalul George Enescu trebuie sa aduca turisti

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va promova Festivalul si Concursul International ”George Enescu”, iar Romania, ca destinatie de turism, va fi promovata in contextul organizarii editiei 2013 a festivalului.

Parteneriatul pentru indeplinirea acestui obiectiv si viitoarele actiuni comune au fost stabilite prin incheierea unui protocol de colaborare intre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Ministerul Culturii si Patrimoniului National .

Protocolul prevede ca MDRT sa promoveze Festivalul in cadrul actiunilor de marketing turistic pe care le deruleaza in mod curent. Totodata, colaborarea se refera si la promovarea de itinerarii culturale aferente evenimentului, a muzeelor, caselor memoriale, asezamintelor culturale, avand tematica „George Enescu”.

Astfel de actiuni se refera la asigurarea unui spatiu dedicat promovarii Festivalului in standul Romaniei organizat de MDRT la targurile si expozitiile turistice la care participa, la organizarea de vizite de documentare tematice, in Romania, pentru diverse categorii de publicuri, la includerea evenimentului si a obiectivelor turistice tematice in propriile materiale de informare - brosuri, pliante, CD-uri - in special in cele destinate promovarii turismului cultural, si la alte instrumente de marketing turistic gestionate de reprezentantele MDRT din strainatate.
img.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus