Stiri - Editia din date de 14-11-2017

Arhiva stiri din data de:
14-11-2017 Stiri de ultima ora din

Peste 200 de agenții și tour-operatori vor expune pe o suprafață de 8.000 de metri pătrați la Târgul de Turism al României

Economic
Peste 200 de agenții și tour-operatori vor fi prezenți la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României (TTR), care va avea loc între 16 și 19 noiembrie 2017 la Romexpo.

Gradul de internaționalizare al târgului este de 15%, 13 țări promovându-și zonele și obiectivele turistice atractive, respectiv Austria, Bulgaria, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Palestina, Polonia, România, Spania, Emiratele Arabe Unite, Ucraina.

Târgul de Turism al României vine cu oferte avantajoase pentru vacanțe de Crăciun și Anul Nou, city-break-uri sau early booking pentru sejururi și excursii în sezonul primăvară — vară 2018. Tour-operatorii propun pe parcursul celor patru zile de târg mii de pachete care vizează turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

Vizitatorii TTR vor găsi pachete turistice avantajoase, potrivite oricărui buget sau tip de călătorie, cu discount-uri considerabile, gadget-uri și accesorii utile, adaptabile, în funcție de tipul și scopul călătoriilor, oferte și evenimente de promovare a diferitelor destinații românești, montane sau de pe litoralul Mării Negre.

La TTR sunt prezente și centre culturale și turistice, care au ca obiectiv promovarea zonelor rurale din România, bogate în obiective de interes și revitalizarea tradițiilor și meșteșugurilor locale, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini. Multe alte zone turistice din România sunt promovate la târg prin intermediul consiliilor județene și locale — județul Mureș, județul Hunedoara, municipiul Piatra-Neamț, stațiunile județului Bacău (Slănic Moldova, Târgu Ocna, Moinești), orașul Techirghiol, a cărui principală atracție este Sanatoriul Balnear și de Recuperare.

Cuba, Palestina și Bulgaria vin cu oferte speciale pentru turiști și călători, fiind țări care au statutul de participanți oficiali ai evenimentului.

La TTR se vor oferta atât destinații binecunoscute, precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, cât și oferte către destinații exotice: Mauritius, Maldive, Caraibe, Malta, Canare, Madagascar, Reunion, Singapore, Seychelles.

De la târg nu lipsește turismul de aventură, ofertele în cazul acestuia fiind adresate grupurilor între 6 și 10 persoane, spre destinații necunoscute sau inaccesibile turiștilor de masă.

Târgul de Turism al României este perioada în care vacanțele se ofertează la costuri foarte avantajoase față de alte perioade ale anului, atât în privința transporturilor, cât și a cazărilor. Companiile și agențiile de transport vin cu nenumărate bonusuri, carduri de fidelitate și aplicații web.

Printre ofertele companiilor de transport se remarcă cele ale CFR Călători care, pe parcursul TTR, vine cu 45% reducere la cumpărarea biletelor de tren, valabile până la data de 15 decembrie 2017 (biletele pot fi valabile până la data de 14 ianuarie 2018). CFR aduce la TTR Cardul TrenPlus GOLD (250 de lei) care intră pe piață din 16 noiembrie 2017. Pe baza acestuia, se pot achiziționa bilete de tren timp de un an cu 40% reducere.

TAROM Tours vine pe parcursul zilelor de târg cu reduceri tarifare pe cursele interne și externe, vouchere pentru viitorii pasageri, precum și pachete turistice, inclusiv pentru piețele de Crăciun din marile orașe europene.

Programul de vizitare al TTR este în zilele de 16 — 18 noiembrie, între orele 10:00 și 18:00, iar pe 19 noiembrie între 10:00 și 16:00. Prețul biletului de intrare este de 10 lei/zi, de gratuitate beneficiind copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate.Articole similare :
16
nov.
vacante cu reduceri de pana la 50 pot fi cumparate incepand de joi in cadrul targului de turism al romaniei
Economic
Vacanțe cu reduceri de până la 50 pot fi cumpărate, începând de joi, în cadrul celei de a 38 a ediții a Târgului de Turism al României TTR . În cadrul evenimentului, care...

16
feb.
targul de turism al romaniei vacante cu reduceri de 40 50 transport cu un euro taxe de avion gratuite destinatii noi pentru seniori
Economic
Târgul de Turism al României TTR de la Romexpo va conduce vizitatorii de joi până duminică în lumea fascinantă a călătoriilor pentru care tour operatorii vin cu mii de oferte la...

16
nov.
daraban turismul va ajunge la o pondere insemnata in pib cand locurile de cazare certificate vor fi ca in statisticile politiei romane
Economic
Turismul va ajunge la o pondere însemnată în produsul intern brut al țării când locurile de cazare certificate vor corespunde cu statisticile poliției române, a afirmat, joi, președintele Camerei de...

12
nov.
peste 220 de companii ii invita pe romani la ocolul lumii in 4 zile la targul de turism al romaniei
Economic
Peste 220 de companii îi invită pe români să facă Ocolul lumii în patru zile la Târgul de Turism al României TTR , care se va desfășura în perioada 12 15 noiembrie...

16
nov.
alin burcea anat targul de turism al romaniei va avea o singura editie din 2017 in februarie
Economic
Târgul de Turism al României TTR va avea o singură ediție din 2017, cea din luna februarie, a anunțat, miercuri, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism ANAT , Alin Burcea....

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari imobiliare Wagner Invest Evaluari imobiliare Wagner Invest
Evaluari imobiliare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : Economic:
Artilcole stiri grupate pe subiecte