Stiri de ultima ora

Paul Stănescu a demisionat din conducerea PSD

Paul Stănescu a demisionat din conducerea PSD
Economic
Paul Stănescu a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al PSD, după ce fusese investitit în funcţie în urmă cu doar două săptămâni, atunci când fostul lider, Liviu Dragnea, a fost trimis la închisoare pentru trei ani şi şase luni în cazul angajărilor fictive.

Stănescu şi-a anunţat demisia astăzi, în cadrul Comitetului Executiv al PSD, fără să îşi argumenteze decizia.

Congresul Executiv al PSD s-a reunit astăzi pentru a stabili data congresului şi să discute din nou despre remanierile din Guvern, scrie Digi24.

Majoritatea a declarat că un congres de alegere a preşedintelui trebuie organizat cât mai rapid, Marian Oprişan înaintând ca interval de timp sfârşitul acestei luni, însă alţi lideri importanţi consideră că ar trebui organizat după alegerile prezidenţiale din toamnă.

Pe de altă parte, Niculae Bădălău susţine varianta unui congres organizat "într-o lună-două" pentru a stabili programul de campanie al prezidenţiabilul şi numele acestuia.

De aceeaşi părere este şi Gabriela Firea, care a spus însă că nu există un conflict între ea şi Viorica Dăncilă: "Aşa s-a auzit pe surse. Eu nu ştiam că avem un astfel de conflict."

În ceea ce priveşte data organizării congresului PSD, primarul general al Capitalei a spus că "graba strică treaba".

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus