Stiri de ultima ora

Parcul de distracții deschis de Elena Udrea și Nadia Comăneci, cumpărată pe bani grei de Robert Negoiță

Parcul de distracții deschis de Elena Udrea și Nadia Comăneci, cumpărată pe bani grei de Robert Negoiță
Economic
Echipamentele din parcul Terra Park, deschis în toamna anului 2011 de Nadia Comăneci, Elena Udrea și fostul primar din Chicago și avansat ca principalul loc de distracție din sectorul 6 al Capitalei, au fost cumpărate de Primăria Sector 3.

Ultima ora

Parcul a reprezentat la acea vreme o investiţie de aproape 5 milioane euro, dar a intrat în faliment la scurt timp după deschidere.

Echipamentele Terra Park  au fost cumpărate de Primăria sector 3 cu 1,9 milioane euro, scrie Profit.ro. Cel mai probabil, intenţia este de a transfera echipamentele Terra Park către un alt parc, din sectorul 3 al Capitalei. Primarul a anunţat de altfel, luna trecută, că vrea să dezvolte un "mini Disneyland" în parcul Pantelimon. O tentativă de vânzare a fost şi în vara anului trecut, dar fără succes. Astăzi, operatorul parcului, controlat de Răzvan Petrovici, este în faliment, echipamentele fiind neutilizate de circa 4 ani. 

Parcul a fost  deschis în toamna anului 2011 şi avansat ca principalul loc de distracţie din sectorul 6 al Bucureştiului. La inaugurare au venit Nadia Comăneci, Elena Udrea, primarul de atunci al sectorului 6 şi fostul primar al oraşului Chicago Richard M. Daley.

Ulterior, însă, s-a constatat, conform documentelor analizate de Profit.ro, că parcului îi lipsesc punctele majore de atracţie, iar numărul de vizitatori este cu 70% mai mic decât cel preconizat în studiul de fezabilitate. În aceste condiţii, parcul a fost închis în 2014. Investiţia a fost şi este încă prezentată drept primul parc tematic de distracţii din România. Suprafaţa ocupată este de 3 hectare, aparţinând companiei Rami Dacia.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus