Stiri de ultima ora

Orban a acuzat guvernarea că a făcut praf echilibrele economice

Orban a acuzat guvernarea că a făcut  praf  echilibrele economice
Economic
Ludovic Orban, a acuzat guvernarea că a făcut "praf" echilibrele economice, susţinând că dacă aceasta se va mai afla mult la putere, ţara noastră se va îndrepta spre criză, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

" Trebuie schimbate foarte multe lucruri, lucruri profunde care generează o disfuncţionalitate majoră în aproape toate sistemele din România. Eu vă spun, dacă izbucneşte o criză internaţională, România va fi şi mai nepregătită decât a fost în 2008 la criza internaţională", a declarat preşedintele PNL.

Ludovic Orban a precizat că noi încă trăim cu nişte mentalităţi care mai degrabă ţin de regimul trecut. Acesta crede că în ţară avem cel mai mare număr de entităţi care se ocupă cu controale.

"Este nevoie în România ca decizia să ajungă pe mâna unor oameni care au capul pe umeri, care au picioarele pe pământ, care înţeleg foarte bine cum funcţionează economia şi care să facă cu adevărat lucruri care sunt absolut necesare pentru dezvoltarea acestei societăţi", a menţionat acesta.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal a specificat în cadrul evenimentului PNL " Români care mişcă România !" că marea problemă pe care am avut-o la noi în ţară este aceea că oamenii de afaceri nu s-au unit, şi nu au reuşit să genereze o voce puternică, care să poată să influenţeze decizii.

"Dorinţa mea este să creăm un parteneriat pe termen lung între mediul de afaceri, între oamenii de afaceri români şi decidenţii politici. Poate mulţi dintre dumneavoastră, la un moment dat, veţi ajunge în situaţia, dacă nu de a decide, de a ocupa poziţii de decizie, să consiliaţi măcar decidenţii, în cazul în care nu vă permite afacerea. Pentru că, capacitatea administrativă a României, cea mai mare problemă din România, astăzi, este distrugerea capacităţii administrative din România, atât la palierul politic, decizional, cât şi la palierul funcţionarilor publici".
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus