Stiri de ultima ora

Numire șoc în ministerul Dezvoltării! Imediat după ce Lia Olguța Vasilescu a renunțat, Viorica Dăncilă a fost publicată decizia

Numire șoc în ministerul Dezvoltării! Imediat după ce Lia Olguța Vasilescu a renunțat, Viorica Dăncilă a fost publicată decizia
Economic
Deși a promis că se va bate pentru postul de ministru al Dezvoltării, în cele din urmă, după o discuție cu Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu a decis să-și anunțe retragerea. Fiind unul dintre politiceinii social democrați cu un capital de imagine impresionant, probabil că va primi o recompensă pe măsură și va fi din nou în prim plan, poate chiar ca șef de campanie la următoarele alegeri.

Ultima ora

În acest context, deja se fac mişcări de trupe în ministerul Dezvoltării, cel care ar fi trebuit să revină Liei Olguţa Vasilescu. Viorica Dăncilă a semnat pe 8 februarie decizia de numire în funcţie a unui nou secretar de stat, iar astăzi a fost publicată în Monitorul Oficial.

Este vorba despre Grigore Gîrjoabă, care timp de un an a fost consilierul primarului Sectorului 4, Daniel Băluţă. Ulterior, acesta a devenit consilier al secretarului de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Ciprian Roşca, numit de ALDE.

Noul secretar de stat este propunerea PSD. Are 39 de ani şi absolvent de Știinţe Politice şi Administrative.

Articole similare :
comments powered by Disqus