Stiri de ultima ora

Mutarea bombă a Alinei Bica-Ce a făcut în favoarea Elenei Udrea

Mutarea bombă a Alinei Bica-Ce a făcut în favoarea Elenei Udrea
Economic
Alina Bica, fosta șefă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) a făcut o mutare inedită în favoarea fostului ministru al Turismului, Elena Udrea.

Ultima ora

Elena Udrea şi Alina Bica sunt arestate preventiv 60 de zile, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România. Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute pe 3 octombrie de autorităţile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.

Elena Udrea şi Alina Bica au apărut în faţa judecătorilor din Costa Rica şi amândouă au denunţat plasarea în arest preventiv cerând eliberarea.

Elena Udrea şi Alina Bica au sesizat instanţa constituţională din Costa Rica pe 6 noiembrie. În recursul adresat instanţei constituţionale, Elena Udrea a invocat imposibilitatea de a-şi primi copilul în penitenciar, din cauza condiţiilor inadecvate. La rândul său, Alina Bica a contestat o serie de condiţii legale referitoare la procedura de extrădare în România, informează site-ul AmeliaRueda.com.

Mai mult, în faţa magistraţilor de la Sala Contitutional, Elena Bica a cerute clemenţă pentru Elena Udrea, susţinând că ea poate suporta condiţiile din închisoare, însă Udrea nu, pentru că este foarte afectată de despărţirea de fiica sa şi nu mai poate sta departe de cea mică.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus