Stiri de ultima ora

Ministrul Transporturilor zorește lucrările pe Autostrada Transilvania: Răzvan Cuc vrea o mai mare mobilizare a drumarilor

Ministrul Transporturilor  zorește  lucrările pe Autostrada Transilvania: Răzvan Cuc vrea o mai mare mobilizare a drumarilor
Economic
Acesta a arătat că, din 23 martie, va începe conferinţele de presă la Ministerul Transporturilor unde va prezenta exact modul în care se lucrează la fiecare tronson de autostradă din ţară.

Autostrada Câmpia Turzii - Târgu Mureş este împărţită în patru loturi: Lotul 1, între Ungheni şi Ogra, având o lungime de 10,1 kilometri, Lotul 2, pe porţiunea cuprinsă între Ogra şi Iernut, având o lungime de 3,6 kilometri, Lotul 3, între Iernut şi Cheţani, cu o lungime de 17,9 kilometri, iar Lotul 4 Câmpia Turzii - Cheţani are o lungime de 15,6 kilometri.

Două din cele patru tronsoane ale autostrăzii Ungheni - Câmpia Turzii, situate între Ungheni şi Iernut, cu o lungime totală de circa 14 kilometri, au fost date în folosinţă în luna decembrie.

Finanţarea lucrărilor este asigurată în proporţie de 75% prin Programul Operaţional Infrastructura Mare iar restul de 25%, de la bugetul de stat, iar finalizarea lucrărilor este prevăzută pentru sfârşitul acestui an.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus