Stiri de ultima ora

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Mi-aș dori ca toți operatorii feroviari să beneficieze de material rulant produs în România

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Mi-aș dori ca toți operatorii feroviari să beneficieze de material rulant produs în România
Economic
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode , și-ar dori ca toți operatorii feroviari să beneficieze de material rulant produs în România și a spus că transportul feroviar va beneficia de susținere politică și financiară tot mai consistentă în perioada următoare, anunță MEDIAFAX.

Lucian Bode a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, la un eveniment de marcare a 150 de ani de la înființarea unei companii clujene de material rulant, că Guvernul va încuraja investițiile și dezvoltarea sectorului privat.

„Industria feroviară românească este sprijinită de la nivel național și european. Având în vedere tendința europeană a mijloacelor cu impact ecologic cât mai redus, transportul feroviar va beneficia de susținere politică și financiară tot mai consistentă în perioada următoare. Sunt foarte atent la tot ceea se întâmplă în această industrie și mi-aș dori ca toți operatorii feroviari să beneficieze de material rulant produs în România, fie că este vorba de vagoane, locomotive sau tramvaie. Vă asigur că Guvernul din care fac parte va încuraja investițiile și dezvoltarea sectorului privat”, a spus Bode.

Ministrul Transporturilor a urcat într-un vagon de tren recondiționat în cadrul societății clujene, costurile lucrărilor fiind de 480.000 de euro.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus