Stiri de ultima ora

Mazda aduce pe piata anul acesta motorizarea Skyactiv-X, care va permite modelelor sa devina hibride

Mazda aduce pe piata anul acesta motorizarea Skyactiv-X, care va permite modelelor sa devina hibride
Economic
"In urmatoarele luni va debuta si versiunea sedan Mazda3, iar in a doua parte a anului modelul va putea fi echipat cu motorizarea revolutionara Skyactiv-X, cu aprindere prin compresie si control cu scanteie, care combina avantajele motoarelor conventionale pe benzina si diesel pentru performante crescute si un consum mai redus", a declarat Dragos Grapinoiu, Marketing Manager Mazda Romania.

Printre noutatile de anul acesta in ceea ce priveste gama de modele este noua Mazda3 hatchback/sport, care poate fi comandata in Romania la un pret de pornire de 19.890 euro cu TVA pentru Skyactiv-G122. In vara va sosi si modelul Mazda3 sedan.

Al doilea model nou pe care Mazda il va prezenta anul acesta isi va face debutul la Salonul Auto de la Geneva, incepand cu 7 martie. Va fi un nou SUV, probabil primul model electric al japonezilor, dezvoltat impreuna cu Toyota.

Mazda are in Romania 15 showroom-uri, un al 16-lea urmand sa fie deschis la Cluj-Napoca, de un dealer deja existent in reteaua Mazda. In luna martie, Mazda va anunta un nou partener, in Bucuresti.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus