Stiri de ultima ora

LPF: "Nu se confirmă acuzaţiile formulate de Peluza Cătălin Hâldan la adresa FC Voluntari"

LPF: Nu se confirmă acuzaţiile formulate de Peluza Cătălin Hâldan la adresa FC Voluntari
Economic
Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a precizat, sâmbătă, într-un comunicat, că a cercetat acuzaţiile formulate de Peluza Cătălin Hâldan la adresa FC Viitorul şi acestea nu se confirmă, informează news.ro.

"Liga Profesionistă de Fotbal a luat cunoştinţă de comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan, intitulat Jos măştile! şi ţine să facă următoarele precizări.

Instituţia noastră a cercetat faptele reclamate în comunicatul PCH, şi a constatat că nu se confirmă sub nicio formă acuzele faţă de situaţia de la FC Voluntari. Nu au fost identificate aspectele reclamate, ba dimpotrivă am constatat că Academia de Fotbal Voluntari nu este închisă, activitatea acesteia derulându-se conform protocolului instituit de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii. Mai mult, antrenorii din cadrul academiei au fost instruiţi, înainte de reluarea activităţii, cu privire la protocolul medical. Totodată, niciun junior din cadrul academiei nu a fost depistat cu temperatură şi nicio ambulanţă nu a fost chemată la vreun antrenament.

Precizăm că am constatat, analizând lucrurile de la FC Voluntari, că toţi juniorii sunt termoscanaţi la intrarea in bazele sportive, iar temperatura este trecută într-un tabel. De asemenea, toate materialele cu care se lucrează sunt dezinfectate după fiecare antrenament. LPF a aflat că jucătorii de la prima echipă nu au intrat în contact cu juniorii Academiei de Fotbal Voluntari, aceştia având alte căi de acces spre terenurile de antrenament, precum şi zile şi intervale orare cu totul diferite faţă de perioadele rezervate echipei din Liga 1.

Aşadar, LPF poate să afirme în deplină cunoştinţă de cauză că toată activitatea celor de la FC Voluntari este dusă în condiţii perfecte, cu respectul tuturor regulilor impuse de situaţia determinată de pandemie, dezminţind astfel afirmaţiile din comunicatul de presă al Peluzei Cătălin Hîldan", arată LPF.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus