Stiri de ultima ora

Lovitură sub centură pentru PSD! Partidul, obligat de tribunal să publice sursele de finanțare!

Lovitură sub centură pentru PSD! Partidul, obligat de tribunal să publice sursele de finanțare!
Economic
O decizie Tribunalului București dată în cursul zilei de joi obligă PSD-ul să facă publice o serie de surse de finanțare.

Ultima ora

Tribunalul Bucuresti a decis ca Partidul Social Democrat (PSD) trebuie sa faca publice sursele de finantare si prestatorii de servicii de la mitingul "impotriva abuzurilor" din Piata Victoriei, organizat de formatiunea politica pe 9 iunie 2018. Decizia nu este definitiva, scrie Ziare.com .

Partidul Social Democrat trebuie sa faca publice sursele de finantare si prestatorii de servicii privind mai multe actiuni organizatorice, cum ar fi transportul participantilor din localitatile de domiciliu catre Bucuresti, asigurarea de apa si mancare pentru acestia, amenajarea locului de desfasurare a evenimentului (instalare scena, instalare ecrane, difuzare muzica, difuzare Finala Roland Garros 2018 etc.). La acest miting s-a estimat ca ar fi participat un numar de 130.000 de oameni.

Infomatiile au fost cerute de jurnalistul Ovidiu Vanghele, de la Centrul pentru Investigatii Media, in baza Legii 544/2001 prinind liberul acces la informatii publice. El a fost ajutat de avocata Elenina Nicut.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus