Stiri de ultima ora

Lovitură de teatru! Elena Udrea în corzi! Mișcarea neașteptată făcută de DNA

Lovitură de teatru! Elena Udrea în corzi! Mișcarea neașteptată făcută de DNA
Economic
Lovitură de teatru! După ce în decembrie anul trecut, Elena Udrea reușea să scape de închisoarea din Costa Rica, procurorii DNA încearcă să contracareze deciziile date de completurile de cinci judecători de la Înalta Curte.

Ultima ora

 DNA reacţionează după eliberările din ultima perioadă. Procurorii au făcut trei contestaţii în anulare, cale extraordinară de atac, în privinţa a trei dosare: Gala Bute – Elena Udrea, CET Govora – Dan Şova şi în cazul fostului ministru al Energiei, Constantin Niţă, potrivit prosport .

În dosarul Galei Bute, procurorii au depus contestaţia pe 21 decembrie, în timp ce în dosarele în care sunt implicaţi Dan Şova şi Constantin Nica contestaţiile au fost depuse în ianuarie 2019.

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea a fost cel care a cerut pe 20 decembrie, eliberarea.  Procurorul DNA, Marius Vartic, a fost de acord cu cererea avocatului şi a susţinut că suspendă executarea pedepsei până la soluţionarea contestaţiei în anulare precizând că nu credea că „va asista la un prohod al îngropării completului de 5”. 

În data de 3 octombrie 2018, Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute în cazul „Gala Bute” în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, de autorităţile din Costa Rica. 
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus