Stiri de ultima ora

Locuri de munca disponibile in tara si in strainatate. Ce specialisti cauta angajatorii

Locuri de munca disponibile in tara si in strainatate. Ce specialisti cauta angajatorii
Economic
Potrivit datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, sunt disponibile 28.870 locuri de munca. In plus, angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 580 locuri de munca vacante.

In Romania, cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru: agent de securitate (2.945), lucrator comercial (1.235), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (920), paznic (893), muncitor necalificat in industria confectiilor (856), muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie (715), manipulant marfuri (689), ucenic (665), confectioner-asamblor articole din textile (648), sofer autocamion/masina de mare tonaj (505).

Din cele 28.870 de locuri de munca vacante declarate de angajatori la agentiile pentru ocuparea fortei de munca, 1.371 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer in diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 16.000 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de munca fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fara studii.

Oferta locurilor de munca la nivel national poate fi consultata pe site-ul ANOFM , la sectiunea Persoane fizice/Locuri de munca vacante.

580 de joburi, disponibile in strainatate

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 580 locuri de munca vacante, dupa cum urmeaza:
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus