Stiri de ultima ora

Licitaţii STS de 66,5 milioane lei pentru sistemul 112 şi cooperarea instituţiilor

Licitaţii STS de 66,5 milioane lei pentru sistemul 112 şi cooperarea instituţiilor
Economic
Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a lansat două licitaţii, în valoare cumulată de 66,5 milioane de lei, pentru extinderea sistemului naţional pentru apeluri de urgenţă 112 şi creşterea nivelului de cooperare între instituţiile publice centrale şi locale prin servicii de comunicaţii.

Licitaţii STS de 66,5 milioane lei pentru sistemul 112 şi cooperarea instituţiilor (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Cu o valoare estimată la 57,7 milioane de lei (TVA inclusă), prima licitaţie are ca obiect furnizarea de echipamente IT&C, inclusiv instalarea, configurarea şi punerea în funcţiune a acestora, precum şi dezvoltarea şi instalarea de aplicaţii software în vederea punerii în practică a proiectului "Extinderea infrastructurii informatice a Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă (SNUAU) pâna la nivelul resurselor mobile ale agenţiilor de intervenţie Ambulanţă şi SMURD şi al Unităţilor de Primiri Urgenţe".

Ofertele vor fi deschise în data de 2 aprilie, conform anunţului de participare.

STS a stabilit durata contractului la 6 luni, iar finanţarea va fi asigurată de la bugetul de stat şi din fonduri externe nerambursabile.

Ofertele vor fi deschise la 2 aprilie.

Cu o durată de 5 luni de la data atribuirii, finanţarea contractului va fi asigurată de la bugetul de stat şi din fonduri externe nerambursabile.

STS organizează şi coordonează activităţile în domeniul telecomunicaţiilor speciale pentru autorităţile publice din România şi alţi utilizatori prevăzuţi de lege.

Instituţia are structură militară şi face parte din sistemul naţional de apărare.
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus