Stiri de ultima ora

Lem`s reduce TVA-ul din 1 ianuarie și deschide un nou magazin la Reghin

Lem`s reduce TVA-ul din 1 ianuarie și deschide un nou magazin la Reghin
Economic
Cu investiții de 8 milioane de lei, în 2015, magazinele Lem’s au ajuns să acopere mai mult de jumătate, deschiderile din Transilvania. Iar astăzi, reprezentanții companiei tocmai au anunțat un nou magazin în oraşul Reghin, după o investiție de 1 mil. lei.

„Anul acesta am deschis deja 4 noi magazine în Transilvania, la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighișoara, iar acum la Reghin. Este o zonă a tării în care dorim să ne dezvoltăm în continuare”, spune Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

De asemenea, potrivit acestuia, de la 1 ianuarie reducerea TVA se aplică în toate magazinele, unul dintre obiective fiind încurajarea consumului prin scăderea preţurilor.

Practic, un produs cu preţ vechi 1240 lei va avea preţul de 1200 lei, reducerea de 40 de lei corespunzătoare reducerii cotei TVA este de 3,2% din prețul de vânzare.

Producătourl de mobilă Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea propriilor produse. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproape 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus