Stiri de ultima ora

Lem’s, afaceri de 76 milioane lei în primele 3 luni din an

Lem’s, afaceri de 76 milioane lei în primele 3 luni din an
Economic
Lem’s, rețeaua de mobilă produsă la fabrica Lemet din Prahova, a înregistrat, în primele 3 luni din 2017, afaceri de 76 milioane de lei, în creștere cu 3 % față de aceeași perioadă a anului trecut.

“Clienţii noştri urmăresc cu interes noutăţile apărute în portofoliul nostru de produse. Numai anul trecut, aproximativ 40% din clienţi au revenit în magazinele Lem’s. De aceea, principalul nostru obiectiv a fost acela de a-i oferi întotdeauna clientului ceva nou, configurabil pe gusturile şi nevoile sale”, a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem’s. 

Conform spuselor sale, clientul român caută întotdeauna ceva nou, inedit, dar şi la un preţ cât mai bun, astfel încât să îşi poată schimba fără nicio problemă mobila odată la 5-7 ani pentru că vrea altceva. 

La finele anului trecut şi începutul lui 2017, Lem’s a introdus noi produse de mobilier, cum ar fi bucătăria Domino, noi modele de scaune şi colţare, dar şi noi configuraţii de living, fronturi super lucioase şi noi culori pentru modelele deja existente.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus