Stiri de ultima ora

Judetul Sibiu va fi promovat intr-un oras din Emiratele Arabe Unite

Judetul Sibiu va fi promovat intr-un oras din Emiratele Arabe Unite
Economic
Judetul Sibiu va fi promovat online in mass-media din Dubai de catre importanti jurnalisti, bloggeri si influenceri, a anuntat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

"Stiu ca locuitorii din Emirate sunt dornici sa descopere tara noastra, mai ales ca acestia sunt atrasi de peisajele impresionante din zonele montane si de istoria ce se ascunde in castelele si bisericile din Romania. Nu intamplator, Sibiul a fost inclus in programul de vizita din cadrul infotrip-ului organizat de Ministerul Turismului, ci tocmai pentru ca judetul nostru este una dintre cele mai ofertante destinatii din acest punct de vedere. (...) Fiecare dintre aceste locuri superbe vor fi promovate de grupul de influenceri aflat in Romania atat in media, cat si in presa online din Dubai, dar si pe paginile de pe retelele de socializare ale fiecaruia dintre participanti", a transmis Bogdan Trif, intr-un comunicat.

Sibiu a fost vizitat in ultimul de zeci de jurnalisti din diverse tari din Europa, America sau Asia in cadrul infotrip-urilor organizate de Ministerul Turismului.

Municipiul Sibiu este primul oras din Romania care, in 2007, a reusit sa detina titlul de Capitala Culturala Europeana, iar in 2019 este Regiune Gastronomica Europeana. Sibiul este singurul oras cu 3 stele Michelin din Romania.

Prin judetul Sibiu trec doua dintre cele mai spectaculoase sosele montane din Europa, Transfagarasanul si Transalpina, turistii fiind atrasi si de bisericile fortificate sasesti care se gasesc atat in orase, cat si in mediul rural.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus