Stiri de ultima ora

ING Bank România anunţă schimbări în echipa de management

ING Bank România anunţă schimbări în echipa de management
Economic
ING Bank România anunţă schimbări în echipa de management, respectiv Thomas Bernert va ocupa funcţia de Chief Risk Officer (CRO), iar Serge Offers va fi numit director financiar (CFO), potrivit unui comunicat al băncii.

"După 4 ani de succes în ING Bank România, Ronald Oort este desemnat Chief Risk Officer (CRO) în ING Spania, unde îşi va începe activitatea din 1 august 2018. Ronald va fi succedat de Thomas Bernert, în prezent Co-Director al Trezoreriei de Grup. De asemenea, Serge Offers va fi numit în rolul de Director Financiar (CFO) al ING Bank România, începând cu data de 1 iulie 2018, preluând funcţia de la Sven Foos", se spune în comunicat.

În cei patru ani petrecuţi în ING România, Ronald Oort a fost responsabil pentru toate funcţiile de risc din cadrul băncii (riscul de credit pe segmentul de Retail Banking şi Wholesale Banking, Risc de Piaţă şi Non-Financiar) şi a fost membru al comitetului executiv.

Noul CRO, Thomas Bernert, şi-a început cariera în Germania, unde s-a alăturat echipei ING în 2002. A deţinut roluri tot mai importante în departamentele de Financiar, Risc şi Trezorerie în Europa şi America de Nord. În 2016, a devenit Directorul Managementului de Capital în Grupul ING, care a fuzionat cu rolul de Director al Trezoreriei, în 2017. Thomas Bernert îşi va prelua funcţia în România pe 1 august 2018.

Noul CFO, Serge Offers, are o experienţă de 12 ani în ING şi o expertiză solidă în domeniul finanţelor si reglementărilor. El şi-a început cariera în ING în 2006 ca Finance Trainee în Olanda. În 2008, s-a alăturat echipei Group Finance Bank şi, începând cu 2014, a fost numit de Head of Regulatory Reporting ING Group. Începând cu 1 iulie 2018, Serge Offers îl succede pe Sven Foos, care a preluat misiunea de a construi divizia de IMM-uri în ING Germania, pornind de la noul achiziţionat Fintech "Lendico .
incont.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus