Stiri de ultima ora

In vizita la noul sediu Tradeville: brokeraj in toiul iernii

In vizita la noul sediu Tradeville: brokeraj in toiul iernii
Economic
Casa de brokeraj Tradeville si-a schimbat recent sediul mutandu-se in cladirea Phoenix Tower, situata in Bucuresti, langa Mall Vitan – primul mall construit vreodata in Capitala. Cum arata locul de munca al unora dintre cei mai activi brokeri de pe Bursa de Valori Bucuresti?

Ionut Sisu 3 Ianuarie 2019 , Imobiliare si constructii

Tradeville a renuntat la fosta locatie, situata in cladirea Bursei de Valori Bucuresti, de pe Bulevardul Carol I, unul dintre principalele motive fiind reprezentat de costuri.

Situat la etajul 3 al Phoenix Tower, noul birou al brokerilor are 550 de metri patrati, amenajarea fiind lasata in buna parte in grija celor 35 de angajati, astfel incat “fecare sa se simta ca acasa”, dupa cum mentioneaza CEO-ul Tradeville, Mihaela Biciu.

Tradeville a inchis anul 2018 pe locul 6 in topul brokerilor de pe Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce a intermediat tranzactii in valoare totala de 1,03 mld. lei.

Firma este cunoscuta ca unul dintre cei mai activi brokeri pe segmentul de tranzactionare online. Anul trecut, Tradeville a preluat portofoliul de clienti ai Intercapital Invest, firma care a fost inchisa ca urmare a unei decizii a actionarilor.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus