Stiri de ultima ora

HOROSCOP, 3 DECEMBRIE! Această zodie are mari probleme cu banii. Ai grijă în cine crezi și nu împrumuta bani

HOROSCOP, 3 DECEMBRIE! Această zodie are mari probleme cu banii. Ai grijă în cine crezi și nu împrumuta bani
Economic
BERBEC Este o zi favorabila, profită! Ziua începe bine, aduci optimism în jurul tău şi de aceea eşti bine primit de către colegii de serviciu. Dimineaţa e favorabilă lucrurilor importante profesionale. Nu specula, însă, nimic financiar! Se spune că luni nu este bine să bagi mâna în buzunar, să faci cheltuieli. Superstiţie, sau nu, nu o verifica pe pielea ta! 

TAUR Plecând mereu, în gând, în insule exotice şi meleaguri tropicale, parca suporţi mai uşor vremea rece şi vremurile nesigure. Este foarte bine, e relaxant, dar totuşi, astăzi fii mai realist, mai ales la muncă, la serviciu. Trebuie să fii stăpânul timpului, organizează-ţi munca ţinând seama că luna decembrie este foarte scurtă ca timp de muncă şi plină de sărbători legale şi tradiţionale. 

RAC Astăzi lucrurile îţi par fără culoare, gusturile fade, nu ai chef de muncă. Eşti nemulţumit şi nu prea ştii de ce! Conjunctura spune să vorbeşti mai mult cu cei din jurul tău, prieteni, colegi cu care te înţelegi, ca să te simţi mai bine! Nu ai nevoie de timpi morţi, concentrează-te ca să termini lucrările la timp.

GEMENI Nu ţi-e frică de nimic, eşti viteaz şi obstacolele nu-ţi mai par de netrecut! Poţi să înfrunţi cu succes conflictele care mocneau de ceva timp, dar nu uita să precizezi că nu este nimic personal! În afaceri, ca şi în politică, duşmanii de ieri pot devenii prietenii de mâine, aşa că fii diplomat.

LEU Eşti într-o formă bună şi accepţi lucrurile aşa cum sunt! Trebuie să fii precis, exact, în activitatea, atitudinea ta profesională. Stabileşte clar şi fără interpretări ce este de făcut şi când. Este greu să pui pe alţii la treabă, dar nu ceda impulsului, specific leonian, să te încarci tu cu treaba care pare că nu este bine făcută.

FECIOARĂ Ai o zi plină de aspecte favorabile, profită de ele, dar nu exagera, pentru că stelele arată, nu determină desfăşurarea unui eveniment. Ceea ce cumperi azi poate face mare placere celor dragi! Cu toate că Mercur, patronul comerţului, este retrograd, pe tine de avantajează, în zodia ta are domiciliul nocturn. Nu împrumuta bani.

BALANŢĂ O veste bună, sau profitabilă. Una din zilele avantajoase. Fii atent la informaţiile care apar pe piaţă, mai ales dacă ai afaceri imobiliare. Un dezvoltator concurent încearcă să intre pe ”teritoriul” tău. Pregăteşte contramăsurile, sau, mai bine, invită-l pe patron la un restaurant de top să puneţi lucrurile la punct. Mănânci bine şi rezolvi o problemă! 
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus