Stiri de ultima ora

Grupul Grampet lansează "Trenul Solidarităţii Româneşti"

Grupul Grampet lansează Trenul Solidarităţii Româneşti
Economic
Grupul Grampet anunţă proiectul Trenul Solidarităţii Româneşti, mobilizând transportul feroviar pentru companiile româneşti care realizează importuri de materiale şi echipamente medicale din China, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Gruia Stoica, Preşedintele Grupului GRAMPET, a declarat: "Această criză a bulversat enorm industria de transport, aducând blocaje pe aproape toate căile de transport-naval, aerian şi rutier, precum şi creşteri exponenţiale de costuri. În condiţiile în care foarte multe materiale şi echipamente medicale necesare combaterii COVID-19 sunt aduse din China, Grupul GRAMPET poate săfaciliteze aceste importuri rapid, pe cale feroviară, datorită relaţiilor comerciale pe care le-a construit în timp cu această parte a lumii şi a parteneriatelor pe care le are ca membru în Asociaţia de Transport Internaţional Trans-Caspica, parte din proiectul Noul Drum al Mătăsii".

Potrivit sursei citate, companiile interesate să folosească această formă de transport pot obţine detalii operaţionale şi financiare despre Trenul Solidarităţii Româneşti la office@grampetlogistics.eu.

În funcţie de comenzi, volumul de marfă şi numărul de containere implicat, operatorul va definitiva detaliile logistice, inclusiv punctul de plecare al acestui transport special cu destinaţia România.

"Traversăm un moment critic care, la final, ne va defini ca naţiune. Depinde doar de noi cum vom încheia acest capitol. Cred că se impune un efort comun şi proactiv din partea întregului mediu de afaceri din România. Putem trece peste acest moment doar prin unitate şi asumarea responsabilităţii.", a adăugat Gruia Stoica.

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus