Stiri de ultima ora

GaleraÔäó Super ÔÇô liderul erbicidelor ├«n cultura de rapi╚Ť─â

GaleraÔäó Super ÔÇô liderul erbicidelor ├«n cultura de rapi╚Ť─â
Economic
Rapi╚Ťa de toamn─â este o cultur─â profitabil─â pentru fermierii din Rom├ónia, fiind prima care aduce bani ├«n ferme. Este o bun─â premerg─âtoare pentru culturile de cereale de toamn─â, oferind timp preg─âtirii terenului ╚Öi ├«nfiin╚Ť─ârii culturii postmerg─âtoare.

De╚Öi ├«n ultimii ani suprafe╚Ťele recoltate au sc─âzut din cauza factorilor climatici, anul acesta fermierii care au sem─ânat rapi╚Ť─â au culturi bune ╚Öi a╚Öteapt─â produc╚Ťii ce vor satisface a╚Ötept─ârile. Sper─âm ca, pe viitor, suprafa╚Ťa cultivat─â cu rapi╚Ť─â s─â creasc─â datorit─â beneficiilor materiale ╚Öi agronomice aduse de aceast─â cultur─â.

├Äns─â, cultura de rapi╚Ť─â este ╚Öi una care necesit─â aten╚Ťie din partea fermierilor pentru a o men╚Ťine s─ân─âtoas─â, f─âr─â boli, d─âunatori ╚Öi curat─â de buruieni. Iar dac─â vorbim de buruieni, compania Corteva Agriscience are cea mai bun─â solu╚Ťie pentru controlul buruienilor dicotiledonate ÔÇô erbicidul GaleraÔäó Super. Este un produs cunoscut, care are ├«n compozi╚Ťie 3 substan╚Ťe active (240 g/l clopiralid + 80 g/l picloram + 40 g/l aminopyralid) ╚Öi este utilizat de to╚Ťi fermierii tehnici, cultivatori de rapi╚Ť─â. Este cea mai sigur─â metod─â de a sc─âpa de buruienile dicotiledonate, at├ót anuale, c├ót ╚Öi perene.

GaleraÔäó Super este cea mai eficient─â solu╚Ťie ├«n combaterea turi╚Ťei (Galium aparine), buruiana care d─â cele mai multe b─ât─âi de cap fermierilor, at├ót ├«n perioada de vegeta╚Ťie a culturii, concur├ónd planta, c├ót ╚Öi la recoltarea ╚Öi valorificarea produc╚Ťiei. Alte buruieni foarte bine controlate de erbicidul GaleraÔäó Super sunt: p─âl─âmida (Cirsium arvense), mu╚Öe╚Ťelul (Matricaria spp.), samulastra de floarea soarelui, loboda (Chenopodium album), macul (Papaver rhoeas), susaiul (Sonchus arvensis), cornu╚Ťii (Xanthium strumarium) ╚Öi alte buruieni prezente ├«n parcele.

GaleraÔäó Super este prima alegere a fermierilor din Rom├ónia pentru controlul buruienilor dicotiledonate la rapi╚Ť─â ╚Öi datorit─â unor avantaje ale produsului, precum: nu depinde de umiditatea din sol la aplicare, se poate aplica toamna sau prim─âvara, este selectiv pentru planta de cultur─â, are cel mai mare spectru de buruieni dicotiledonate comb─âtute, controleaz─â cele mai ├«nt├ólnite buruieni.

╚Üin├ónd cont de faptul c─â o cultur─â de rapi╚Ť─â, chiar ╚Öi la un grad mic de ├«mburuienare, are o pierdere semnificativ─â de produc╚Ťie, recomand─âm erbicidarea cu GaleraÔäó Super pentru produc╚Ťii bune ╚Öi o recoltare u╚Öoar─â.

Pe┬á Instagram-ul Agrointeligen╚Ťa ┬ág─âsi╚Ťi imaginile momentului din agricultur─â!
agrointel.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus