Stiri de ultima ora

Gafă majoră la Guvern! Victor Ponta nu ratează nici o ocazie de ironii

Gafă majoră la Guvern! Victor Ponta nu ratează nici o ocazie de ironii
Economic
Gafă uluitoare astăzi în cadrul discuțiilor despre buget. De data aceasta protagonistul a fost Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului. Fostul premier Victor Ponta nu ratează nici o ocazie de a ironiza membrii Guvernului

Ultima ora

Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, a fost marţi protagonistul unei gafe de neiertat. Prezent la dezbaterile pe buget din Parlament, acesta a întrebat cine este doamna de lângă el, deşi se presupune că ar fi trebuit să ştie pentru că, în teorie, aceştia ar fi trebuit să lucreze împreună la buget, conform Digi24 .

��n timpul dezbaterii bugetului Tineretului şi Sportului, unul dintre membrii comisiei a întrebat-o pe "doamna Pescaru" (secretar de stat pe buget la Ministerul de Finanţe) dacă ştie ceva despre tăierea unor sume din indemnizaţiile sportivilor olimpici.

Vădit surprins, ministrul Constantin Bogdan Matei a întrebat cine e "doamna Pescaru", deşi, în mod normal, ar fi trebuit să o cunoască, fiind persoana cu care trebuia să se consulte la elaborarea proiectului de buget. 

Imaginile au fost publicate de Victor Ponta, care a comentat că Daniela Pescaru este secretar de stat în Ministerul de Finanţe din 2014.

Articole similare :
comments powered by Disqus