Stiri de ultima ora

Fost preşedinte ANAF, despre cea mai nouă Ordonanţă de Urgenţă anunţată de Guvern: Orlando şi Marica îşi fac încălzirea pentru discuţiile cu procurorii

Fost preşedinte ANAF, despre cea mai nouă Ordonanţă de Urgenţă anunţată de Guvern:  Orlando şi Marica îşi fac încălzirea pentru discuţiile cu procurorii
Economic
Fostul preşedinte ANAF din perioada guvernelor Ponta, Gelu Diaconu, susţine că înfiinţarea Autorităţii Vamale Române îi va duce pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi pe sindicalistul Vasile Marica în faţa procurorilor. Diaconu îl acuză pe Teodorovici că distruge ANAF.

"Infiintarea "Autoritatii Vamale Romane" - o bulibaseala administrativa nascuta din interesele si orgoliile ministrului-baietel si ale sindicalistului-spagar. Groparii ANAF, Orlando & Marica, isi fac incalzirea pentru discutiile cu procurorii!

S-a pus in dezbatere publica proiectul de OUG (care-i "urgenta" stimabililor?) privind infiintarea "Autoritatii Vamale Romane". Dupa prima lectura, realizez ca Orlando&Co, la care se adauga locotenentii sindicalistului spagar, habar nu au de realitatea dramatica in care se zbate acest domeniu de activitate.

In aproape 3 ani de guvernare, nu au construit sau varuit macar vreun gard al vamii, nu au realizat nicio dotare cu mijloacele fixe necesare modernizarii activitatii (IT, mijloace de control la frontiera, etc.), nu au cumparat nici macar o sapca pentru vreun vames (i-ați vazut ce uniforme vechi au?)...dar au promovat o "morisca" a functiilor de conducere pentru o "colectare" corespunzatoare.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus