Stiri de ultima ora

Fost şef ANAF: Florin Cîțu, primul absolvent al Universității Liviu Dragnea , cu specializarea în Minciuna consecventă

Fost şef ANAF: Florin Cîțu, primul absolvent al Universității  Liviu Dragnea , cu specializarea în  Minciuna consecventă
Economic
, ca parlamentarii să nu mai facă propuneri legislative care presupun cheltuieli suplimentare din bugetul de stat este aspru criticat de Gelu Diaconu , fost şef ANAF în perioada 2013-2016. Diaconu scoate în evidenţă contradicţia dintre declaraţiile şi faptele lui Cîţu.

"Florin Cîțu, primul absolvent al Universității "Liviu Dragnea", cu specializarea în "Minciuna consecventă", a susținut azi teza de dizertație. Nota 10 pe linie.

Așadar, Florin Cîțu face astăzi un apel populist cu privire la cheltuirea responsabilă a banului public și împotriva proiectelor populiste ale parlamentarilor. Mass-media îl preia. E treaba lor. Ei apreciază care este valoarea de știre a unei astfel de declarații.

Sunt doar vorbe. Dar, haideți să vă spun eu faptele:

- în repetate rânduri Florin Cîțu a spus că are banii pentru pensii majorate cu 40%, deși el și absolut toți decidenții politici știau și știu că nu sunt bani

- astăzi, face un apel demagogic către alții, legat de anularea proiectelor populiste, în timp ce el continua să mintă că are bani pentru creșterea pensiilor cu 40%.

După mine, știrea corectă în mass-media ar fi fost următoarea:

"Pentru a câștiga voturi, ministrul Cîțu minte public de 4 luni că are 24 de miliarde de lei pentru pensiile mărite anul acesta plus veniturile necesare plății pensiilor majorate în anii următori iar apoi îndeamnă la responsabilitate pe alții"

Fiecare pixel care îi redă minciunile și ipocriziile, fără să le pună în context, este un pixel care distribuie și promovează minciuna.

Cine crede că între minciunile lui Dragnea&Teodorovici legate de finanțele publice și minciunile acestui personaj caraghios și toxic ar fi vreo diferență sau că actualii guvernanți nu trebuie taxați cu aceeași înverșunare...e un biet naiv.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus