Stiri de ultima ora

Ford amână reluarea producţiei în America de Nord din cauza îngrijorărilor provocate de coronavirus

Ford amână reluarea producţiei în America de Nord din cauza îngrijorărilor provocate de coronavirus
Economic
Constructorul auto Ford Motor Co a anunţat marţi că a deci să-şi amâne planul care viza repornirea unor uzine din America de Nord la începutul lunii aprilie, din cauza îngrijorărilor cu privire la siguranţa angajaţilor în contextul pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Pentru a genera lichidităţi, al producător auto din SUA a informat săptămână trecută că intenţionează să reia producţia la cinci fabrici din America de Nord încă din 6 aprilie. Marţi, însă, Ford a precizat că a decis să amâne, pentru a doua oară, data la care va fi reluată producţia, urmând ca noua dată să fie anunţată ulterior.

"Sănătatea şi siguranţa angajaţilor, dealerilor, clienţilor, partenerilor şi comunităţilor noastre rămâne principala noastră prioritate", a declarat preşedintele pentru operaţiunile Ford din America de Nord, Kumar Galhotra.

În pofida amânării, Ford intenţionează să redeschidă uzina de la Ypsilanti, Michigan, în săptămâna care se încheie la 20 aprilie pentru a putea să înceapă să producă ventilatoare mecanice în parteneriat cu GE Healthcare.

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus