Stiri de ultima ora

FAŢA NEVĂZUTĂ a ATENTATULUI din 11 septembrie 2001, data NEAGRĂ din calendarul american. Imaginile SECRETE au ieşit la LUMINĂ - GALERIE

FAŢA NEVĂZUTĂ a ATENTATULUI din 11 septembrie 2001, data NEAGRĂ din calendarul american. Imaginile SECRETE au ieşit la LUMINĂ - GALERIE
Economic
Deşi există foarte multe imagini cu atentatul din 11 septembrie 2001, câteva fotografii au fost ţinute în secret. Acum au ieşit la lumină, iar oamenilor nu le vine să creadă.

Au trecut 16 ani de la atentatul devastator din 11 septembrie. Acoperirea tragediei în timpul căreia au murit apeoape 3000 de oameni a fost principala prioritate în acea zi pentru majoritatea agențiilor de știri occidentale.

Scenele au fost văzute de aproximativ două miliarde de persoane - o treime din populația rasei umane. Împreună cu înregistrările de la amatori s-a format o colecţie imensă de imagini cu atentatul care a zdruncinat SUA, dar câteva au scăpat publicului.

Există foarte multe teorii conform cărora întreg atacul ar fi fost pus la cale chiar de către Guvernul american, pentru a-l folosi drept pretext pentru a ataca Afghanistanul şi Irakul.

DON JUAN-ul de la DNA. Cum a terorizat-o procurorul „PORTOCALĂ” pe Andreea COSMA. „ZDREANȚA” care UCIDEA DESTINE trimitea MESAJE de AMOR

Principala afirmație este că prăbușirea turnurilor gemene World Trade Center și a clădirii WTC 7 a rezultat mai de grabă prin demolarea controlată a clădirilor, decât prin slăbirea rezistenței structurale cauzate de foc, iar clădirea Pentagonului a fost lovită de un proiectil-rachetă sau avion militar.

O altă variantă a evenimentelor petrecute în 2001 este că Guvernul american ar fi inventat Al-Qaeida. Acestea susţin că războaiele sunt de fapt o afacere, în care se investesc foarte mulţi bani, iar SUA ar fi vrut să profite dintr-un asemenea „atentat”.
evz.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus