Stiri de ultima ora

EXCLUSIV! Ion Țiriac spune cine va fi noul antrenor al Simonei Halep! Dezvăluiri în premieră

EXCLUSIV! Ion Țiriac spune cine va fi noul antrenor al Simonei Halep! Dezvăluiri în premieră
Economic
Ion Țiriac a fost gazda perfectă la patinoarul Țiriac-Telekom-Arena unde Nadia Comăneci și-a inaugurat o sală de gimanstică, modernă pentru copiii de 3-5 ani, după un model sută la sută american. La eveniment au luat parte mai mulți campioni olimpici și sportivi legendari ai României.

Ultima ora

Printre aceştia şi Simona Halep, care a fost foarte zâmbitoare şi chiar a avut o contribuţie importantă în proiectul GymNadia. Reporterii nu au îndrăznit să o întrebe despre noul antrenor, în schimb l-au chestionat pe  Ion Țiriac în acest sens : "Simona are un antrenor. În capul ei. Ea joacă de fiecare dată cum vrea. Și joacă bine. De aceea este numărul 1 mondial". Răspunsul a fost destul de evaziv, însă urmează linia Simonei, care a decis că doreşte să meargă singură în circuit în perioada următoare, aşteptând probabil o revenire pe banca de antrenor a lui Darren Cahill.

Despre cine crede că va fi revelaţia anului 2019 în tenis, miliardarul a spus că la fete nu se pricepe. "Întrebaţi-l pe Năstase. Eu nu mă pricep ", a glumit acesta. Țiriac a precizat, însă, că după părerea lui epoca Federer se apropie de final şi că unul dintre cei care ar putea impresiona în anul următorul este germanul rus Alexander Zverev.

"Despre Djocovic nu pot spune nimic. Este o enigmă. Nu ştiu unde să-l încadrez. A stat doi ani departe, cu yoga, revine în circuit şi peste 6 luni este iarăşi numărul 1. Zverev ar putea impresiona. În tenis e 20% jucătorul şi 80% personalitatea", a mai spus Ion Țiriac.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus