Stiri de ultima ora

Eveniment important pentru mediul de afaceri: urmează să fie lansată Coaliţia pentru Libertatea Comerţului şi a Comunicării

Eveniment important pentru mediul de afaceri: urmează să fie lansată Coaliţia pentru Libertatea Comerţului şi a Comunicării
Economic
Dezbaterile şi discuţiile vor avea ca temă centrală "Excesul de reglementare: atac asupra libertăţii economice. Cât de mult e prea mult?".

CLCC reuneşte, până în momentul de faţă, circa 1.200 de membri, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 27 de miliarde de lei şi un număr total de aproape 13.000 de angajaţi. Obiectivul Coaliţiei este asigurarea unui mediu de afaceri competitiv şi corect, astfel încât companiile să poată investi şi dezvolta, plătind în continuare salariile a milioane de români şi contribuind la dezvoltarea întregii comunităţi.

La eveniment sunt invitaţi preşedinţii Comisiilor permanente din Camera Deputaţilor, liderii grupurilor parlamentare din Cameră, membrii Biroului Permanent, reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor, Ministerului Economiei, Ministerului pentru Mediul de Afaceri, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale şi patronatelor, analişti economici, consultanţi, jurnalişti.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus