Stiri de ultima ora

Eturia: Cererile pentru vacantele de iarna au crescut cu 15% fata de anul trecut

Eturia: Cererile pentru vacantele de iarna au crescut cu 15% fata de anul trecut
Economic
Aflati in concediu, romanii isi rezerva deja vacantele pentru Revelionul 2020, astfel ca cererile pentru vacantele de iarna au crescut cu 15% fata de anul trecut, potrivit datelor agentiei de turism Eturia.

"Desi ne aflam in plin sezon estival, clientii nostri au inceput sa ne transmita solicitari pentru a-si achizitiona vacanta de Revelion. Romanii stiu deja ca Revelionul este o perioada atat de solicitata in intreaga lume, iar disponibilitatea locurilor pentru zboruri este foarte redusa, asa ca au invatat sa isi achizioneze aceste pachete din timp. In acest context, observam o crestere a cererilor comparativ cu anul trecut de 15%. Sfatul meu pentru cei care nu s-au hotarat inca, este sa contacteze agentiile pentru a avea vacanta planificata pana in cel mai mic detaliu", a declarat Sorin Stoica, CEO Eturia.

Pentru sezonul vacantelor de iarna, Eturia a studiat piata internationala, trendurile din anii trecuti, dar a tinut cont si de opiniile turistilor. Astfel, a conceput ofertele de anul acesta pentru a se potrivi perfect cu profilul turistului roman aflat in cautare de oferte pentru destinatiile exotice. In aceste conditii, Eturia pariaza pentru sfarsitul de an pe urmatoarele destinatii: SUA, Insulele din Marea Caraibilor, Mauritius, Maldive, Kenya si Thailanda.

Revelion in tari exotice: intre 5.000 si 10.000 de euro

Bugetul mediu per familie pentru un Revelion in aceste destinatii exotice variaza in functie de durata, numar de persoane, categorie hotel si se poate incadra dupa cum urmeaza: pentru un sejur la plaja in Thailanda, cu mic-dejun inclus, tariful este de aproximativ 5.000 de euro, pentru o vacanta in SUA, fara regim de mese inclus, o familie poate plati circa 7.000 de euro. In Mauritius. bugetul aproximativ pentru o familie cu un copil, in regim all inclusive, este de 10.000 de euro, in Mexic, aceeasi vacanta all inclusive ajunge la 9.500 euro, iar in Kenya ajunge la 7.500 de euro de familie.

“Achizitionand de acum vacanta de Revelion, turistii au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte vasta de oferte. Astfel, cu cat ne apropiem mai mult de plecare, disponibilitatea este mai scazuta, iar tarifele mai ridicate", a spus Sorin Stoica CEO Eturia.

Agentia de turism Eturia pune la dispozitia turistilor romani vacante” tailor made” in peste 120 de destinatii din intreaga lume, dar si vacante cu plecari predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. In anul 2018, Eturia a inregistrat o cifra de afaceri de 12 milioane de euro, iar in 2019 prevede o crestere de 20%, comparativ cu 2018.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus