Stiri de ultima ora

Este divorțului anului! Celebrul miliardar care se desparte de soție din cauza unei jurnaliste celebre. I-a trimis selfie-uri cu el dezbrăcat

Este divorțului anului! Celebrul miliardar care se desparte de soție din cauza unei jurnaliste celebre. I-a trimis selfie-uri cu el dezbrăcat
Economic
Un divorț neașteptat, care deja începe să se profileze ca un scandal de proporții. Anunțul părea a fi unul care să nu creeze o furtună, însă deja presa a început să furnizeze informații picante pe subiect. Cel mai bogat om din lume, americanul Jeff Bezos se desparte de soție după o căsnicie de 25 de ani. Motivul îl reprezintă relația adulteră cu o celebră jurnalistă.

Ultima ora

Deşi s-a încercat o abordare civilizată, povestea reală a explodat deja în presa internaţională şi este una plină de picanterii. Se pare că patronul Amazon  ar fi trimis selfieuri cu el dezbrăcat, o fotografie cu organele genitale, mesaje cu tentă sexuală unei ziariste cu care avea o relaţie extra-conjugală, Lauren Sanchez, de la Fox News.

Relaţia ar avea deja opt luni şi ar fi inclus plimbări cu avionul privat, cine intime şi nopţi petrecute în casele conjugale ale fiecăruia, scrie Daily Mail, citat de Antena 3.

Miliardarul de la Amazon şi amanta sa au stat împreună la aceleaşi hoteluri, incluzând unul din Boston, la doar câteva ore după ce familia acestuia plecase de acolo. Totul a plecat după ce jurnaliştii americani au surprins-o pe Sanchez coborând din avionul privat al lui Bezos. I-au urmărit apoi vreme de patru luni. Soţia acestuia ar fi descoperit totul. Amanta lui Bezos este şi ea măritată cu un celebru producător de la Hollywood şi are trei copii.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus