Stiri de ultima ora

Şerban Nicolae, atac la Mugur Isărescu: Un impostor călărea o bancă de aur

Şerban Nicolae, atac la Mugur Isărescu: Un impostor călărea o bancă de aur
Economic
Senatorul PSD Şerban Nicolae îl ironizează pe Mugur Isărescu, după ce guvernatorul BNR a glumit la rândul său, joi, că cei din Bundesbank sunt nemţi, dar „au şi ei Şerbanii lor“, care au solicitat repatrierea aurului.

Mugur Isărescu a declarat joi că Germania a repatriat aurul şi l-a pus la vederea publicului, deoarece există o problemă de credibilitate. , cel care a iniţiat, împreună cu fostul şef PSD Liviu Dragnea, un proiect de repatriere a aurului în România.

„Cei din Bundesbank, ditamai, sunt nemţi, dar au şi ei Şerbanii lor. Şi bietul (Jens, n.r.) Weidmann, cât e el de preşedinte al Bundesbank-ului, a ieşit şi a arătat cum e cu aurul, a adus şi el o parte din aur, nu pe tot, a dus o parte din aur acasă, l-a trecut prin faţa Bundesbank-ului. Probabil vom face şi noi aşa, ca să vă liniştim, o fi făcut aşa un fel de casetă măricică foarte bine securizată cu un lingou de aur şi cu vizitare inclusiv cu mâna. Şi se ia lingoul, îl atinge fiecare, pentru că este un metal care creează mit, mistică, fantezie”, a declarat Mugur Isărescu, joi.

Vineri, Şerban Nicolae i-a răspuns în aceeaşi notă ironică, numindu-l pe Mugur Isărescu „viticultor bancar” şi „impostor” care „călărea o bancă de aur”.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus