Stiri de ultima ora

Enel: Anumite servicii vor fi indisponibile. Ce noutăţi pregăteşte compania în România

Enel: Anumite servicii vor fi indisponibile. Ce noutăţi pregăteşte compania în România
Economic
Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005.

Ultima ora

Companiile Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au anunţat luni că vor desfăşura în luna ianuarie un amplu proiect de implementare a unui nou sistem informatic de facturare.

De asemenea, în cadrul acestui proiect se vor adăuga noi funcţionalităţi în aplicaţia pentru managementul clienţilor.

"În a doua jumătate a lunii ianuarie 2019, pe parcursul etapei de migrare a bazelor de date, anumite servicii vor fi indisponibile temporar", arată un comunicat al Enel.

Grupul energetic italian Enel activează în peste 30 de ţări din lume, având o capacitate instalată netă de producţie de energie de circa 89.000 MW. Enel distribuie electricitate printr-o reţea de peste 2,2 milioane de kilometri, are circa 73 de milioane de clienţi casnici şi companii în toată lumea.

Enel are 3.100 de angajaţi în România şi oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienţi. Companiile E-Distribuţie operează reţele cu o lungime totală de aproximativ 128.000 de kilometri în trei zone importante ale ţării: Muntenia Sud (inclusiv Bucureşti), Banat şi Dobrogea, acoperind o treime din piaţa locală de distribuţie. Enel Energie şi Enel Energie Muntenia sunt importanţi furnizori de energie în România, având în ofertă atât energie electrică şi gaze naturale, cât şi servicii cu valoare adăugată (precum servicii de asistenţă, produse de iluminat, servicii de asigurare, aer condiţionat etc).
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus