Stiri de ultima ora

Elena Udrea îi semnează condamnarea Codruței Kovesi! Dezvăluiri bombă care o îngroapă pe fosta șefă a DNA

Elena Udrea îi semnează  condamnarea  Codruței Kovesi! Dezvăluiri bombă care o îngroapă pe fosta șefă a DNA
Economic
Elena Udrea a ieșit la rampă și dă de pământ cu Laura Codruța Kovesi. Fostul ministru își dorește ca fosta șefă a DNA să-i calce pe urme si să fie condamnată pentru luare de mită.

Ultima ora

Udrea a dat noi detalii despre petrecerile la care a participat împreună cu Kovesi, petreceri al care amfitrionii au fost Traina Băsescu şi George Maior.

”Dacă justiţia e egală pentru toţi, ea ar trebui să fie condamnată pentru luare de mită de la domnul Ghiţă şi să fie pusă să plătească contravaloarea transportului cu avionul a domnului Popa.

Nu ştiu ce făcea cu cadourile. A primit şi blănuri, eu i-am dat genţi scumpe şi bijuterii. Nimeni nu a văzut-o nici cu blănurile, nici cu genţile. Nu e treaba mea ce făcea cu ele. Nu s-a întâmplat să îmi returneze vreunul dintre cadouri. Erau cadouri date cu ocazia unor sărbători, de iarnă sau altele. Am făcut sărbători împreună, în acelaşi loc. Au fost petreceri organizate de domnul Băsescu, de domnul Maior, la care au participat şi Kovesi şi Coldea.”, a declarat Elena Udrea.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus