Stiri - Editia din date de 07-01-2014

Arhiva stiri din data de:
07-01-2014 Stiri de ultima ora din

Elena Petre, cea care a condus practic afacerea Pro TV, a părăsit compania de la 1 ianuarie

Economic
HotNews.ro . Acestea au fost confirmate, luni, de sefa comunicarii Pro TV, Maria Apostol. Elena Petre, care a condus practic afacerea Pro TV si care a lucrat in aceasta companie de la inceputurile ei, pleaca la o luna dupa ce un nou director general, lituanianul Aleksander Cesnavicius, si-a preluat atributiile si la nici jumatate de an de cand Adrian Sarbu si-a anuntat demisia de la conducerea grupului-mama al Pro TV, CME.

In cursul dupa-amiezii, angajatii Pro TV au fost anuntati in legatura cu plecarea Elenei Petre printr-un mail intern transmis de noul director general. Acesta ii ureaza lui Petre noroc in "viitorul ei proiect propriu, ambitios si provocator".

La inceputul acestei luni a expirat, oficial, si contractul dintre CME si Adrian Sarbu, care a demisionat din functiile de CEO si presedinte al grupului international in august 2013. Atunci, partile au decis ca Sarbu sa mai ramana in companie pana la 1 ianuarie 2014, el fiind insa inlocuit efectiv in septembrie, cand locul lui a fost luat de doi co-CEO apropiati conglomeratului Time Warner.

De atunci, atat la nivelul conducerii CME, cat si in managementul din Romania au avut loc mai multe schimbari. Printre acestea, in noiembrie, directorul general al PRO TV Anca Budinschi a fost inlocuita cu lituanianul Aleksander Cesnavicius de la 1 decembrie (Anca Budinschi a ramas director adjunct si director de programe), anuntul fiind urmat in scurt timp de plecarea lui Ciprian Stancu, seful vanzarilor CME, din aceasta companie.

Lanţ de demisii şi înlocuiri după plecarea lui Sârbu

După demisia din august a lui Adrian Sârbu, Central European Media Enterprises Ltd. (CME) a anunţat că directorul financiar şi Vice-Preşedintele au decis să plece şi ei din companie.

Astfel, David Sach, Chief Financial Officer, va părăsi compania pe data de 29 octombrie a acestui an, iar în locul lui va prelua funcţia de Director Financiar interimar cel care i-a fost adjunct.

Anthony Chhoy, Vice-Preşedintele CME, cel care se ocupa de Strategie şi Operaţiuni, şi-a dat de asemenea demisia şi va pleca din companie pe data de 15 noiembrie.

Cele două demisii, atât a Directorului Financiar cât şi cea a Vice-Preşedintelui, vin la doar două luni după demisia lui Adrian Sârbu, care deţinea în CME atât funcţia de Director cât şi pe cea de Preşedinte.

În luna noiembrie a anului trecut, Anca Budinschi, director general al Pro TV, a fost înlocuită la conducerea companiei de lituanianul Aleksander Cesnavicius.

De asemenea, Ciprian Stancu, șef al vânzărilor, pe șase țări, al companiei Central European Media Enterprises, a părăsit compania, cu începere de la 1 decembrie 2013.Articole similare :
14
feb.
mana dreapta a lui adrian sarbu eliminata de la pro tv
Economic
După ani de zile în slujba companiei MediaPro, Maria Apostol, Marketing & Corporate Affairs Director la Pro TV, își petrece vineri ultima zi de lucru în clădirea din Pache Protopopescu...

17
feb.
schimbari la pro tv in locul mariei apostol a venit lucia antal
Politic
Directorul general al companiei Pro TV, Aleksander Cesnavicius, i a anuntat pe angajati ca incepand de luni noua sefa a departamentului de marketing este Lucia Antal, directorul de canal al postului...

06
ian.
unul dintre oamenii de baza din pro tv directorul executiv elena petre paraseste compania
Economic
La inceputul acestei luni a expirat, oficial, si contractul dintre CME si Adrian Sarbu, care a demisionat din functiile de CEO si presedinte al grupului international in august 2013. Atunci,...

07
ian.
lovitura devastatoare pentru pro tv se apropie sfarsitul unei epoci
Economic
Există discuții de tatonare cu mai multe companii, avînd ca subiect canalul ProTV, pentru care ar fi fost contactați RCS&RDS și turcii de la Dogan, care deține Kanal D în...

26
aug.
maria apostol fosta sefa a comunicarii la pro tv va coordona strategia de comunicare si branding a antenei 3
Economic
Maria Apostol, fost director de comunicare in cadrul Pro TV, se va alatura Antenei 3, unde se va ocupa de strategia de marketing a canalului, dar si de divizia de...

comments powered by Disqus
Foto:
Evaluari pentru impozitare Wagner Invest Evaluari pentru impozitare Wagner Invest
Evaluari pentru impozitare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : Economic:
Artilcole stiri grupate pe subiecte