Stiri de ultima ora

Efectul deprecierii leului in fata dolarului american: RCSRDS creste tarifele la abonamentele Digi TV care contin extraoptiunile HBO

"Incepand din data de 1 mai 2015, tarifele aferente extraoptiunilor HBO si HBO MaxPak din oferta de televizine Digi TV, vor fi modificate atat pentru clientii existenti, cat si pentru cei care opteaza incepand de astazi pentru una dintre cele doua extraoptiuni. Noile tarife pentru extraoptiunile HBO sau HBO MaxPak se vor regasi in facturile clientilor emise pentru luna mai, 2015.

Cresterea tarifelor este cauzata de fluctuatiile cursului de schimb al monedei nationale in raport cu principalele valute, in special raportat la dolarul american. Compania  RCS & RDS isi asigura clientii ca depune toate eforturile pentru a le oferi beneficii la pachetele de servicii si se preocupa sa imbunatateasca permanent calitatea serviciilor, precum si sa mentina tarifele la valori cat mai accesibile", se arata in comunicatul transmis miercuri de RCS&RDS.

Conform cursului de schimb mediu lunar afisat de Banca Nationala a Romaniei, dolarul american a crescut de la 3,2299 lei, in aprilie 2014, la 4,0933 in luna martie 2015.

Cat costa abonamentele Digi TV pe cablu digital si satelit si cum vor creste tarifele la extraoptiunile HBO

In prezent, abonamentul lunar la Digi TV pe cablu digital costa 29 lei (cu TVA inclusa). Pretul unui abonament lunar Digi TV prin satelit este de 24 de lei (pachetul de baza).

Preturile acestor abonamente nu se schimba, dar RCS&RDS va creste tarifele la cele doua extraoptiuni HBO: extraoptiunea HBO (HBO si HBO HD) si extraoptiunea HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax).

Altfel spus, romanii care au optat sau intentioneaza sa opteze si pentru canalele HBO vor trebui sa plateasca mai mult din data dde 1 mai 2015. Tarifele vor creste astfel:
HotNews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus