Stiri de ultima ora

Dubai construieste primul hotel din lume cu padure tropicala ca in jungla

Dubai construieste primul hotel din lume cu padure tropicala ca in jungla
Economic
Viitorul complex Rosemont Hotel & Residences (5 stele) va fi format din doua turnuri gemene de 47 de etaje, iar la baza lor, care fi comuna, se va afla padurea tropicala, care va fi amenajata pe 5 etaje si o suprafata de 7.000 de metri patrati. Pe langa padure tropicala, hotelul va avea o plaja si cascade artificiale, o piscina cu valuri, un acvariu imens si copaci care vor improspata aerul, fara sa fie umezeala, scrie Business Insider .

In plus, hotelul va avea un o piscina cu baza transparenta care va fi construita la etajul 25, suspendata deasupra strazilor din Dubai si personal robotizat care sa preia bagajele clientilor.

Aflat in apropiere de insula artificiala Palm Jumeirah, Rosemont Hotel va fi finalizat in2018, pe o suprafata de 13.000 metri patrati, dupa o investitie de 265 milioane euro (1,1 mld. dirhami EAU), potrivit publicatiei de business locale thenational.ae .

Hotelul, operat de Hilton Worldwide, va avea 450 de camere, un restaurant, un centru spa, sala de gimnastica si o piscina pe acoperis. Totodata, unul dintre turnurile gemene va gazdui 280 de proprietati rezidentiale, spun reprezentantii ZAS Arhitects, firma de arhitectura care a conceput proiect.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus