Stiri de ultima ora

Dragnea e în stare de șoc! Udrea a făcut declarații bombă despre PSD

Dragnea e în stare de șoc! Udrea a făcut declarații bombă despre PSD
Economic
Elena Udrea făcut declarații-bombă vizavi de PSD și Liviu Dragnea, până nu demult adversarul său politic. Fostul ministru a ieșit din închisoare după ce ÎCCJ i-a admis contestaţia în anulare la decizia de condamnare în dosarul Gala Bute.

Ultima ora

Elena Udrea a şocat prin declaraţiile făcute joi seara, la un post de televiziune. Ea s-a declarat recunoscătoare pentru faptul că a scăpat de puşcărie în urma unei acţiuni a PSD."Dacă domnul Dragnea şi ministrul Justiţiei nu ar fi avut iniţiativa să atace completurile de 5 la CCR (atacarea la CCR a fost, de fapt, opera Guvernului - n.r.), eu probabil că aş fi fost şi acum în puşcărie în Costa Rica, pe o decizie de condamnare luată de domnul Ionut Matei, la ordinele domnului Dumbravă", a afirmat fostul ministru la Antena 3. Udrea a mai susţinut că Liviu Dragnea încearcă să repună justiţie în ordine, potrivit cu rolul ei constituţional.

Trebuie amintit că fostul ministru a ieşit din închisoare după ce ÎCCJ i-a admis contestaţia în anulare la decizia de condamnare în dosarul Gala Bute. Udrea a putut contesta condamnarea în baza deciziei CCR în care s-a constatat nelegala constituire a completurilor de 5 judecători în ultimii 4 ani, inclusiv completul care a condamnat-o.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus