Stiri de ultima ora

DIN MAI: Valentin Budeş, noul Director Financiar al Sphera Franchise Group

DIN MAI: Valentin Budeş, noul Director Financiar al Sphera Franchise Group
Economic
Sphera Franchise Group l-a numit pe Valentin-Ionuţ Budeş în calitate de Director Financiar al companiei, acesta urmând să preia responsabilităţile mandatului, pentru o perioadă de patru ani, începând cu 9 mai, potrivit unui comunicat remis, astăzi, Redacţiei noastre.

"Îi spunem bun venit domnului Budeş în calitate de nou Director Financiar al Sphera Franchise Group şi suntem convinşi că, prin prisma experienţei vaste de specialist în domeniul financiar, va avea o contribuţie importantă în cadrul echipei de management în demersurile sale de îndeplinire a obiectivelor companiei. În linie cu angajamentul nostru ferm de a menţine cele mai înalte standarde de guvernanţă corporativă, suntem încântaţi că am selectat drept Director Financiar un profesionist cu peste 10 ani de experienţă, dintre care cei mai mulţi au fost în poziţii de top management", a declarat Mark Hilton, Director General al Sphera Franchise Group, conform comunicatului.

Valentin Budeş are o experienţă de peste 10 ani în Management Financiar, dobândită în timp ce a ocupat poziţii în Contabilitate, Audit, Controlling şi Managementul Finanţelor, în industrii precum servicii de sănătate, telecomunicaţii şi consultanţă. În ultimii patru ani, a deţinut funcţii de Director Financiar, fiind responsabil de coordonarea unei game de activităţi precum fuziuni şi achiziţii, optimizarea trezoreriei, controale interne, buget şi planificare şi analiza profitabilităţii.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus