Stiri de ultima ora

Dezvăluire incediară:"Un apropiat al Elenei Udrea urmează să fie arestat!"

Dezvăluire incediară:Un apropiat al Elenei Udrea urmează să fie arestat!
Economic
Arestarea subită a Elenei Udrea și a Alinei Bica a stârnit multă curiozitate în spațiul public. Nimeni nu se aștepta să se ajungă în acest punct, mai ales că fostul ministru al Turismului părea că este bine în Costa Rica și că se bucură de protecție. Și totuși lucrurile au luat o întorsătura ciudată.

Ultima ora

Potrivit informaţiilor pe care le-a pus cap la cap reporterul Antena 3, Ana-Maria Bujor, în următoarea perioadă este posibil ca o persoană apropiată Elenei Udrea ar putea fi arestată.

Ana Maria Bujor a explicat care ar fi motivul pentru care Elena Udrea şi Alina Bica au refuzat să mai acorde interviuri.

"Am vorbit cu Elena Udrea duminica trecută, exact când am ajuns acolo, şi ea mi-a spus că-mi va acorda un interviu. La fel şi Alina Bica. Ulterior, în momentul în care mi-a fost refuzată această cerere de interviu, eu mi-am pus foarte multe întrebări, ce s-a întâmplat.

Mai ales că eu am făcut nişte demersuri un pic forţate către Ministerul Justiţiei din Costa Rica. Și oamenii au făcut tot ce le-a stat în putinţă şi mi-au transmis înapoi cele două răspunsuri ale lor în care mi s-a precizat foarte clar că din cauza faptului că cer statutul de refugiat nu vor să-mi dea interviul.

Din ce mi-a povestit directorul de la Oficiul pentru Migraţii, cei care solicită acest gen de statut şi ies public şi povestesc în interviuri şi fac public nişte lucruri, nu sunt foarte bine văzuţi şi acesta este unul dintre motivele pentru care li se refuză statutul de refugiat", a spus Ana-Maria Bujor, la Sinteza Zilei.

Ana-Maria Bujor a adăugat că lucrurile par a se împotmoli într-un anumit punct. Drept dovadă, reacţia celui care le-a ajutat pe Elena Udrea şi pe Alina Bica, Mihai Rădulescu.

"Acesta a revenit la mine cu nişte precizări şi mi-a spus că dosarele lui penale sunt clasate. Am verificat acest lucru cu Poliţia şi, într-adevăr, aşa este şi mi-a spus că tot ce a făcut el a fpst să le ajute în nişte momente. Atât.

Dar, atenţie, Mihai Rădulescu a fost singurul care a mai comunicat cu mine după ce i-am pus în faţă nişte fapte. Toţi ceilalţi implicaţi efectiv au sistat această comunicare cu mine. ceea ce mă face să cred că într-un punct sau altul, în această săptămână vom avea parte de o mică răfuială, însă nu pot să dau detalii în acest moment.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus