Stiri de ultima ora

Deutsche Telekom şi Microsoft au anunţat un parteneriat european

Deutsche Telekom şi Microsoft au anunţat un parteneriat european
Economic
Deutsche Telekom îşi extinde serviciile cloud în Europa Centrală şi de Est şi a încheiat un parteneriat cu Microsoft pentru platforma de cloud public Microsoft Azure, precum şi pentru serviciile Dynamics 365 si Office 365, la nivelul a nouă ţări, din Polonia până în Grecia, a anunţat compania.

Acesta este următorul pas în cadrul parteneriatului strategic anunţat de Microsoft şi Deutsche Telekom anul trecut.

"Obiectivul Telekom este de a furniza servicii cloud pentru accelerarea transformării digitale în regiune. Serviciile automatizate vor permite adoptarea cloud în câteva minute, permiţându-le astfel clienţilor să economisească 30-50% din costurile operaţionale IT, comparativ cu soluţiile on-premises", se arată în comunicat.

Experţii cloud vor oferi, astfel, servicii cu un nivel mai înalt de standardizare, pe baza Office 365, Microsoft Azure şi Dynamics 365, cu ajutorul Microsoft. Acestea mai includ o evaluare a situaţiei actuale a infrastructurii IT, migrarea către cloud şi managed services.

Deutsche Telekom completează produsele Microsoft cu propriile pachete de securitate. Ofertele cloud sunt disponibile în Polonia, Cehia, Slovacia, Croaţia, Ungaria, România, Macedonia de Nord, Muntenegru şi Grecia. Telekom pune la dispoziţie toate resursele, în funcţie de cerere, într-o combinaţie on- şi off-site.

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus