Stiri de ultima ora

DAN PETRESCU, crescător de ovine: Înființăm ASOCIAȚIA PROFESIONALĂ A CIOBANILOR!

DAN PETRESCU, crescător de ovine: Înființăm ASOCIAȚIA PROFESIONALĂ A CIOBANILOR!
Economic
Oficial! Cunoscutul crescător de ovine Dan Petrescu din județul Argeș a anunțat un mare succes pentru înființarea unei noi organizații în oierit. Invitat în emisiunea ”Forța Fermierilor cu Vlad Macovei”, oierul a arătat public documentul prin care Ministerul Justiției recunoaște denumirea noii asociații a oierilor.

Un grup de oieri din care fac parte Dan Petrescu, Gheorghe Dănulețiu (cunoscutul Ghiță Ciobanul) și Ionică Sterp au pornit la drum pentru înființarea unei noi asociații. Fermierilor le-au ieșit actele de la ministerul Justiției, iar noua structură de reprezentare din oierit se va numi Asociația Profesională a Ciobanilor.

”Ne-au ieșit actele de la Ministerul Justiției privind disponibilitatea pentru denumirea noii asociații. Asociația se va numi Asociația Profesională a Ciobanilor, cu inițialele APC”, a declarat oierul Dan Petrescu în emisiunea ”Forța Fermierilor cu Vlad Macovei”.

Definitivarea procedurilor juridice pentru înființarea APC ar mai putea dura încă două săptămâni. ”Este o chestiune de două săptămâni dacă nu întâmpinăm greutăți. Spun asta pentru că ni s-au mai întâmplat lucruri. Noi inițial am vrut să avem denumirea de Asociația Națională a Crescătorilor de ovine și Caprine din România. Am primit aprobare de la Secretariatul General al Guvernului, dar ni s-a respins la Ministerul Justiției pe motiv că numele seamănă cu cel al altei asociații”, a declarat Dan Petrescu, subliniind că, printr-o coincidență suspectă, în ziua în care se afla la Agenția Națională pentru Zootehnie pentru discuții, în exact aceeași zi s-a dat sentința negativă la Ministerul Justiției.

Articole similare :
comments powered by Disqus