Stiri de ultima ora

Csaba, reales preşedinte al CNCD

Csaba, reales preşedinte al CNCD
Economic
Asztalos Csaba a fost reales, astăzi, în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), pentru o perioadă de cinci ani. Practic actualul preşedinte se află în continuarea exercitării respectivei funcţii, ţinând cont că el a fost şef al CNCD şi în mandatul anterior.

În aceeaşi şedinţă, prima a noului colegiu director, în funcţia de vicepreşedinte a fost ales Adrian Diaconu, pentru un mandat de doi ani şi jumătate.

Plenul Parlamentului a numit, marţi, şapte membri în Colegiul Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) - Claudia-Sorina Popa, Adrian Diaconu, Horia Grama, Asztalos Csaba, Cristian Jura şi Cătălina Olteanu - pentru mandate complete de cinci ani şi Maria Moţa - pentru un rest de mandat care expiră în 2023.

Amintim că în 20 mai, CNCD a aplicat mai multe amenzi drastice pentru preşedintele Klaus Iohannis, fostul preşedinte Traian Băsescu, viceprimarul Capitalei - Aurelian Bădulescu, organizaţia PSD Vrancea şi vicepreşedintele PMP - Marius Paşcan pentru mai multe declaraţii publice care au fost considerate drept discriminatorii pentru una sau alta dintre minorităţile naţionale.

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus