Stiri de ultima ora

Cosmetice cu profit frumos

Cosmetice cu profit frumos
Economic
Faptul că modelul său de business este mai puţin obişnuit, întrucât dermacosmeticele Ivatherm sunt produse în Franţa, îmbinând resursele noastre naturale cu cele mai recente inovaţii cosmetice ale ţărilor avansate, iar ulterior vândute în România, o ţine mereu în mişcare. Pare lesne de înţeles, că munca îi ocupă o mare parte din timp, însă cu toate acestea ea reuşeşte să găsească echilibrul între timpul petrecut la seviciu şi cel cu familia. Rucsandra Hurezeanu a studiat medicina şi afaceri în străinătate şi a lucrat mult timp în industria farmaceutică. De profesie medic, ea spune că un loc de muncă în Franţa îţi dă foarte multă încredere în propriile forţe. A petrecut mult timp peste hotare. Timp foarte bine investit, întrucât, susţine ea, a pregătit-o pentru compania pe care a fondat-o în 2005. Atunci când a văzut o oportunitate într-un un ingredient aparent simplu, apa termală de la Herculane, care, acum stă la baza unui business profitabil, fiind ingredientul activ principal al produselor Ivatherm. 

“Eau thermale de Roumanie”

Printre cele mai mari realizări ale sale se află faptul că a demonstrat că apa termală de la Herculane este cea mai bună apă din ţară pentru pielea sensibilă cu multe studii clinice, prezentate la Congresele internaţionale de dermatologie. „Îmi amintesc cu plăcere cum cu doi ani în urmă, am participat ca în fiecare an la cea mai importantă întâlnire a industriei cosmetice din Franţa, la Beyond Beauty Paris. Plimbându-ne printre standuri, Alain Fructus, consultantul nostru pentru cercetare şi dezvoltare se întoarce brsuc incintat spre mine să-mi prezinte o doamnă în jur de 60 ani, subţirică, cochetă, aşa cum sunt majoritatea franţuzoaicelor spunând « Voila c’est Francine! cea care a făcut studiile voastre pe apa termala Herculane acum 8 ani ». Francine mă ia de mână, înmărmurită şi extaziată «Ce mult mă bucur că am ocazia să vă cunosc. Apa voastră termală este extraordinară, foarte bogată în minerale, extrem de particulară şi de benefică pentru piele. Mi-a făcut mare placere să lucrez cu ea. De altfel o păstrez încă în frigider!» …« Cum? O păstraţi în frigider de 8 ani?», am întrebat “Da, am făcut la un moment dat curăţenie între materiale şi n-am aruncat-o. Mi-am spus : Sunt sigură că voi mai lucra într-o zi cu această apă.” O am într-un borcan pe care scrie «Eau thermale de Roumanie»”.

La ora actuală, brandul său este comercializat în zece ţări cu peste 300.000 de produse vândute anual. În România, pe piaţa dermo-cosmetice, Ivatherm deţine 10% cotă de piaţă. 
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus