Stiri de ultima ora

CNAIR - creator de fake news pentru lotul 3 al autostrăzii Deva - Lugoj - VIDEO

CNAIR - creator de fake news pentru lotul 3 al autostrăzii Deva - Lugoj - VIDEO
Economic
Asocierea TELOXIM CON – COMSA - ALDESA CONSTRUCCIONES - ARCADIS EUROMETUDES, constructorul lotului 3 al autostrăzii Deva-Lugoj, demontează cu toată fermitatea dezinformările repetate ale CNAIR, care, pentru a justifica rezilierea abuzivă a contractului cu antreprenorul spaniol a dat publicității imagini false cu autostrada.

Reprezentanții COMSA au declarat că sunt deciși să meargă în instanță pentru a-și găsi dreptatea. De aceea, constructorul pune la dispoziția opiniei publice imagini reale ale stadiului lotului 3 al autostrăzii Deva-Lugoj.

Lotul 3 a fost finalizat, iar solicitarea constructorului către CNAIR de a recepționa lucrările pentru punerea în folosință a tronsonului s-a soldat cu rezilierea, de către ministrul transporturilor - Răzvan Cuc , a contractului cu antreprenorul.

“Este inexplicabilă pentru noi atitudinea autorităților române. Am avut absolut toată deschiderea pentru finalizarea acestui proiect în termeni agreabili, însă, toate eforturile noastre s-au lovit de opacitatea și rigiditatea statului român. Colaborarea a fost de la bun început defectuoasă. Am pornit la drum cu întârzieri generate de CNAIR. Ne-am străduit să respectăm termenii contractuali”, spun reprezentanții COMSA.

”La solicitarea noastră pentru recepție, CNAIR a răspuns că este necesar să extindem perioada de garanție contractuală a Proiectului de la 4 la 10 ani, adică 6 ani suplimentari, fără costuri pentru compania de stat. Plus scrisori de intimidare. Noi am propus extinderea la 8 ani, cu limitare la parte din contract. Rezultatul: rezilierea contractului pentru proiectul finalizat!”, au declarat pentru noi cei de la COMSA, care au continuat:

”Am finalizat proiectul cu mari pierderi financiare pentru noi. Singura noastră soluție este să ne adresăm instanțelor judecătorești. Și o vom face: pentru noi, dar și pentru românii și investitorii străini, care au fost abuzați și neîndreptățiți de statul român".
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus