Stiri de ultima ora

Christian Tour deschide o agenție în Băneasa Shopping City și anul viitor intră în premieră pe piața de franciză

Christian Tour deschide o agenție în Băneasa Shopping City și anul viitor intră în premieră pe piața de franciză
Economic
Christian Tour, unul din cei mai mari touroperatori din România, a deschis joi o agenție în Băneasa Shopping City și urmează ca anul viitor să intre și pe piața de franciză, planificându-și să deschidă zece agenții proprii și 30 de agenții prin franciză, a declarat joi, prezent la eveniment, proprietarul companiei, Cristian Pandel.

Ultima ora

De asemenea, printre noutăţile anunţate de Christian Tour se numără şi excursiile de tip ”tasting food”, de patru ore, în care turiştii pot merge însoţiţi de un bucătar să încerce o masă cu specific local sau să facă şi cumpărături.

”Românul e foarte gurmand. Le recomand românilor să descopere partea culinară locală, atunci când merg în vacanţă în Israel sau Grecia, de exemplu, chiar dacă de obicei merg la all-inclusive”, a declarat joi, prezent la eveniment, proprietarul companiei, Cristian Pandel.

Acesta a vorbit şi de planurile de extindere pentru 2019.

”În România, avem 40 de birouri pentru clienţi direcţi. Avem şi în Serbia patru, alte două în Polonia, iar celelalte sunt în Turcia, Spania, SUA şi Marea Britanie, unde lucrăm pe zona business-to-business, nu direct cu clientul. Noi sperăm ca anul viitor să avem 50 de agenţii proprii, deci deschidem alte zece şi, dacă suntem optimişti, 30 de francize se pot face într-un an”, afirmă Pandel.

Va fi astfel pentru prima dată când touroperatorul se extinde prin sistemul de franciză.

”Avem deja câteva zeci de cereri”, spune Cristian Pandel.

Agenţia Christian Tour estimează afaceri de 85 milioane euro, iar grupul preconizează afaceri de 150 milioane euro doar pe România.

”Pentru anul viitor, am reuşit să finalizăm business-planul doar pe agenţie, nu avem cifrele pentru tot grupul, şi avem preconizată o creştere de 28%, pentru că şi anul acesta am crescut faţă de anul trecut cu 26%, destul de mari creşterile. Dar ni le asumăm, datorită diversificării produsului, dar şi măririi reţelei de distribuţie”, a explicat proprietarul Christian Tour.

În ceea ce priveşte ”destinaţiile-vedetă” de vacanţă, compania va continua să opereze şi să promoveze Egiptul, care se bucură de succes în rândul românilor, pe lângă Turcia şi Grecia.

”Ca noutate, am introdus Tunisia, am introdus chartere din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Arad, Oradea, Iaşi. Pe Turcia, avem 22 de zboruri săptămânal, din Bucureşti avem zbor zilnic spre Antalya, de exemplu”, mai precizează Pandel.

Articole similare :
comments powered by Disqus