Stiri - Editia din date de 08-11-2018

Arhiva stiri din data de:
08-11-2018 Stiri de ultima ora din

Christian Tour deschide o agenție în Băneasa Shopping City și anul viitor intră în premieră pe piața de franciză

Economic
Christian Tour, unul din cei mai mari touroperatori din România, a deschis joi o agenție în Băneasa Shopping City și urmează ca anul viitor să intre și pe piața de franciză, planificându-și să deschidă zece agenții proprii și 30 de agenții prin franciză, a declarat joi, prezent la eveniment, proprietarul companiei, Cristian Pandel.

Ultima ora

De asemenea, printre noutăţile anunţate de Christian Tour se numără şi excursiile de tip ”tasting food”, de patru ore, în care turiştii pot merge însoţiţi de un bucătar să încerce o masă cu specific local sau să facă şi cumpărături.

”Românul e foarte gurmand. Le recomand românilor să descopere partea culinară locală, atunci când merg în vacanţă în Israel sau Grecia, de exemplu, chiar dacă de obicei merg la all-inclusive”, a declarat joi, prezent la eveniment, proprietarul companiei, Cristian Pandel.

Acesta a vorbit şi de planurile de extindere pentru 2019.

”În România, avem 40 de birouri pentru clienţi direcţi. Avem şi în Serbia patru, alte două în Polonia, iar celelalte sunt în Turcia, Spania, SUA şi Marea Britanie, unde lucrăm pe zona business-to-business, nu direct cu clientul. Noi sperăm ca anul viitor să avem 50 de agenţii proprii, deci deschidem alte zece şi, dacă suntem optimişti, 30 de francize se pot face într-un an”, afirmă Pandel.

Va fi astfel pentru prima dată când touroperatorul se extinde prin sistemul de franciză.

”Avem deja câteva zeci de cereri”, spune Cristian Pandel.

Agenţia Christian Tour estimează afaceri de 85 milioane euro, iar grupul preconizează afaceri de 150 milioane euro doar pe România.

”Pentru anul viitor, am reuşit să finalizăm business-planul doar pe agenţie, nu avem cifrele pentru tot grupul, şi avem preconizată o creştere de 28%, pentru că şi anul acesta am crescut faţă de anul trecut cu 26%, destul de mari creşterile. Dar ni le asumăm, datorită diversificării produsului, dar şi măririi reţelei de distribuţie”, a explicat proprietarul Christian Tour.

În ceea ce priveşte ”destinaţiile-vedetă” de vacanţă, compania va continua să opereze şi să promoveze Egiptul, care se bucură de succes în rândul românilor, pe lângă Turcia şi Grecia.

”Ca noutate, am introdus Tunisia, am introdus chartere din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Arad, Oradea, Iaşi. Pe Turcia, avem 22 de zboruri săptămânal, din Bucureşti avem zbor zilnic spre Antalya, de exemplu”, mai precizează Pandel.Va recomandam sa cititi si :
25
feb.
christian tour estimeaza vanzari de 63 mil euro in 2015
Economic
Vânzări de 63 de milioane de euro, cu 11 milioane de euro peste valoarea înregistrată anul trecut. Este ținta agenției de turism Christian Tour pentru 2015. ”Este o creștere normală...

28
aug.
totul pentru turism
Economic
Un tânăr student la Drept, care nu a împlinit încă 21 de ani, găseşte o formulă aparent simplă prin care să dobândească o oarecare independenţă financiară înfiinţează o agenţie de...

01
mar.
christian tour in trei ani vom administra zece hoteluri in grecia
Economic
Marius Pandel, CEO şi acţionar al Christian Tour, una dintre cele mai mari agenţii de turism din România, spune că în cinci ani compania pe care o conduce îşi va...

25
feb.
christian tour a vandut vacante de 52 milioane de euro anul trecut in crestere cu 15
Economic
Christian Tour se extinde în acest an în Ungaria şi Sebia şi deschide o agenţie online Christian Tour, cel mai mare operator de vacanţe charter de pe piaţa autohtonă, a...

25
feb.
multi romani se tem de avion cei mai multi merg in vacante in strainatate cu masina
Actualitate
Cei mai mulţi turişti români circulă cu maşina proprie. Pe locul doi sunt încă autocarele, iar avionul ocupă locul trei. Sunt încă foarte mulţi turişti români cărora le este teamă...


comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari imobiliare Wagner Invest Evaluari imobiliare Wagner Invest
Evaluari imobiliare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : Economic:
Artilcole stiri grupate pe subiecte