Stiri de ultima ora

Cele mai mari provocari ale specialistilor in resurse umane

Cele mai mari provocari ale specialistilor in resurse umane
Economic
Research-ul candidatilor potriviti si oferirea de feedback candidatilor respinsi sunt printre cele mai mari provocari ale specialistilor in resurse umane, arata un studiu realizat de compania My HR Lab.

Cele mai importante cinci provocari pe care le intampina HR-ii in procesul de recrutare sunt: research-ul candidatilor potriviti (59%), oferirea de feedback candidatilor respinsi (34%), identificarea si promovarea corecta a selling points-urilor pentru pozitia deschisa (29%), intalnirile cu hiring managerii pentru calibrarea asteptarilor (28%) si promovarea anuntului de recrutare (26%).

Majoritatea job-urilor deschise de angajatori pe piata locala (78%) se adreseaza specialistilor, in jur de 35% sunt destinate studentilor/ absolventilor, in timp ce aproximativ 30% dintre pozitiile deschise in companii se adreseaza candidatilor seniori, care au peste sapte ani de experienta.

In industria IT, una dintre cele mai active industrii in ceea ce priveste numarul de noi locuri de munca, cele mai multe pozitii deschise se adreseaza specialistilor (83%) si candidatilor care au peste sapte ani de experienta (46%).
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus