Stiri de ultima ora

Ce regretă Cristi Borcea din închisoare! Ce a discutat cu avocaţii

Ce regretă Cristi Borcea din închisoare! Ce a discutat cu avocaţii
Economic
Cristi Borcea a mai făcut mai bine de patru ani de închisoare în „Dosarul Transferurilor”, fiind eliberat condiționat anul trecut.

Ultima ora

După şapte luni în libertate a venit acum şi decizia definitivă în „Dosarul Retrocedărilor”, unde a primit cinci ani de închisoare cu executare, la care urmează să i se adauge restul din pedeapsa primită în primul dosar.

Deocamdată nu s-a anunţat oficial care este perioada pe care Cristi Borcea trebuie s-o petreacă după gratii.

Cristi Borcea a vorbit cu avocaţii săi şi a luat decizia în ceea ce priveşte încarcerarea sa. El le-a cerut acestora să urgenteze formalităţile în ceea ce priveşte pedeapsa finală.

Prima decizie pe care a luat-o Cristi Borcea după ce a ajuns din nou la închisoare a fost să afle cât va sta după gratii. Soţul Valentinei Pelinel nu vrea să tergiverseze lucrurile şi abia aşteaptă ca să se stabilească pedeapsa finală, prin contopirea pedepselor din „Dosarul Transferurilor” şi din „Dosarul Retrocedărilor”. Numai după aceasta se va anunţa oficial, atunci Cristi Borcea va putea face din nou calculele pentru a cere eliberarea condiţionată.

Soţul Valentinei Pelinel abia aşteaptă să se întoarcă lângă copii. Mai ales că atunci când va ieşi din închisoare familia sa va avea cu doi membri mai mult. Soţia sa va naşte gemene, în această primăvară, scrie stirimondene.fanatik.ro .

„Mi-am dorit tare, chiar şi după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Cristi s-a bucurat tare! Maria o să fie un nume. Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria”, a declarat Valentina Pelinel. În timp ce Cristi Borcea a spus recent că „Un lucru e clar, doar cu Valentina voi mai face copii. Câţi o vrea Dumnezeu!”

Articole similare :
comments powered by Disqus